Välkommen till framtidens kontor

Det gamla kontorskomplexet med ett av Göteborgs bästa lägen men som har andats väldigt mycket 70-tal ska nu genomgå en total förvandling. Här skapas nu ett landmärke i Göteborgs city för den medvetna och kräsna organisationen. Med mångsidighet, inre miljö och hållbarhet i fokus gör vi plats för en ny typ av kontorsdynamik. Mitt i regionen, mitt i stan, 100 meter från den nya tågstationen Haga.

Ta en 360-rundtur Boka en visning

Hvitfeldtsplatsen har bytt skepnad vid flera tillfällen. En gång ett artilleriregemente, senare ett livligt bostads- och butikskvarter i äldre stil till den nuvarande långsträckta kontorsbyggnad som täcker hela kvarteret Kasernen.

Handen på hjärtat, något man gärna snabbt passerat, snarare än en plats att gärna dröja sig kvar på. Men nu ska det bli ändring på det. Nya Kasernen låter ljuset återvända. In i byggnaden och tillbaka till Hvitfeldtsplatsen.

Givetvis med ansvars- och fingertoppskänslan för att behålla de kvaliteter som faktiskt redan finns.

Se före & efter

Nytt utanpå, nytt inuti, nya möjligheter

Fasaden bryts upp med nya ingångar och trapphus. Större fönster ger ett mer luftigt intryck utifrån och fina ljusförhållanden inuti.

Ljusgårdarna blir naturliga mötespunkter efter ombyggnaden. De nav som en modern lokal behöver för samarbete och kreativitet.

Fortsätt ditt Teams-möte i solen på takterrasserna eller boka för ett kundevent. Alla kommer att älska utsikten över takåsarna och Haga.

Korta fakta

Totalyta
27 000 kvm

Kontor
Fr 1000 kvm

Inflytt
Fr Q4 2022

Över 160
P-platser

36 avgångar/h
till Centralen idag

100 meter till
Haga Station

Återvunna material och högsta miljöcertifiering

En miljösmart fastighet med den senaste tekniken.

Hyr ett våningsplan eller hela huset

Med 27 000 kvm fördelat på 7 våningsplan kan vi erbjuda stora sammanhängande lokaler fördelat på ett eller få våningsplan.

Lediga lokaler i Nya Kasernen